- Konuyu Başlatan
- AdminCP
- Reaksiyon puanı
- 0
- Çevrimiçi zaman
- 21Hafta 3Saat
- Veridyan Kredi
- 5,076,780
Merhaba arkadaşlar,
Boş zamanlarımda geliştirdiğim haber botunu sizlerle paylaşmak istiyorum. kendimi tanıtmak adına bu haber botunun ücretsiz versiyonunu paylaşmaya karar verdim. Bu bot, Sondakika'nın tüm kategorilerinden haber başlıkları, özetler ve görselleri çekmekte. Kategori belirtmezseniz, haber otomatik olarak mevcut kategoriye ekleniyor; belirtilen kategori yoksa varsayılan olarak magazin kategorisi kullanılıyor. Ücretsiz versiyonu nedeniyle bazı özellikler, örneğin toplu ekleme ve düzenleme gibi, mevcut değil. Ancak bu haliyle bile benzerlerinden daha hızlı ve stabil çalıştığını düşünüyorum. Kodu dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Botu indirip deneyenlerden geri dönüş almak beni mutlu eder. Teşekkürler!
EKRAN RESİMLERİ:
Bu eklenti, kullanıcıların belirli haber kategorilerinden haber almasını ve bunları WordPress sitelerinde yayınlamasını sağlar. Kullanıcılar ayrıca her haberin WordPress kategorisini belirleyerek, içeriklerini kolayca kategorize edebilirler.
link
Boş zamanlarımda geliştirdiğim haber botunu sizlerle paylaşmak istiyorum. kendimi tanıtmak adına bu haber botunun ücretsiz versiyonunu paylaşmaya karar verdim. Bu bot, Sondakika'nın tüm kategorilerinden haber başlıkları, özetler ve görselleri çekmekte. Kategori belirtmezseniz, haber otomatik olarak mevcut kategoriye ekleniyor; belirtilen kategori yoksa varsayılan olarak magazin kategorisi kullanılıyor. Ücretsiz versiyonu nedeniyle bazı özellikler, örneğin toplu ekleme ve düzenleme gibi, mevcut değil. Ancak bu haliyle bile benzerlerinden daha hızlı ve stabil çalıştığını düşünüyorum. Kodu dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Botu indirip deneyenlerden geri dönüş almak beni mutlu eder. Teşekkürler!
EKRAN RESİMLERİ:

Hoş Geldiniz Sayfası
Eklentinin hoş geldiniz sayfası, kullanıcılara eklentinin işlevselliğini ve kullanım amacını tanıtmaktadır.Genel Haber Kategorileri Sayfası
Bu sayfada kullanıcılar, farklı genel haber kategorileri arasından seçim yapabilir. Seçtikleri kategoriye göre haberleri alır ve görüntüler. Ayrıca, her haber için WordPress kategorilerini belirleyebilir ve bu haberleri WordPress'e ekleyebilirler.Yerel Haber Kategorileri Sayfası
Kullanıcılar, çeşitli yerel haber kategorileri arasından seçim yaparak bu sayfada haberleri alıp görüntüleyebilirler. Genel kategorilerle benzer özelliklere sahiptir; her bir haber için WordPress kategorileri seçilebilir ve bunlar WordPress'e entegre edilebilir.Haberleri Çekme Fonksiyonları
Hem genel hem de yerel haberleri almak için ayrı fonksiyonlar bulunmaktadır. Bu fonksiyonlar, belirli bir kategorideki haberlerin başlık, resim, özet ve tarih bilgilerini içeren bir dizi olarak geri dönecek şekilde tasarlanmıştır.Haberleri WordPress'e Ekleme
Her haberin WordPress'e eklenmesini sağlayan bir dizi fonksiyon mevcuttur. Bu işlevler, haberin başlığını, özetini, resmini ve kategorisini alarak yeni bir gönderi oluşturur. Ayrıca, haber görseli öne çıkarılan görsel olarak ayarlanır.Bu eklenti, kullanıcıların belirli haber kategorilerinden haber almasını ve bunları WordPress sitelerinde yayınlamasını sağlar. Kullanıcılar ayrıca her haberin WordPress kategorisini belirleyerek, içeriklerini kolayca kategorize edebilirler.
link
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Son düzenleme: